lauantai 5. maaliskuuta 2011

Nuttura kireellä


Teen usein sotkuisen, rennon nutturan juhliin tai illanviettoon. Nutturaa ihaillaan aina ja kysellään, kuinka olenkaan osannut tehdä sen. Totuushan on se,että olen vaan niin uskomattoman taitava, ettei kukaan muu osaa tehdä sitä. Ei vaineskaan HEHE... Oikeasti nutturan tekeminen on superhelppoa.



Tässä kuvia sellaisesta viime kesältä. Olin häissä, jossa olin koko aamun vääntänyt morsiamen kampausta ja meikkiä. Itseni laittoon jäi sitten lopulta n.15min., joten piti nopeasti kehitellä jokin viritys päähäni. Äiti keksi vielä nyhtää pihalta muutaman ruusun koristeeksi.

Eilen Nia tuli meille kylään. Söimme hyvää ruokaa ja paransimme maailmaa. Nia suostui myös olemaan mallinani, kun halusin näyttää, kuinka nuttura toteutetaan.

 Tällainen tästä sitten tuli. Mutta aluksi:




 Tarvitaan vain lakkaa, pinnejä ja ponnari. Jos nutturasta haluaa juhlavamman, kannattaa laittaa pohjaksi lämpörullakiharat.




Tee aluksi löysää ranskanlettiä, alkaen viistottain korvan yläpuolelta. Kun olet saanut kaikki hiukset mukaan, jatka tekemällä kalanruotolettiä toiselle sivulle.





Kun letti on valmis, erottele yksi hiusosio. Vedä hiusosiota itseesi päin, samalla työnnä lettiä poispäin. Näin letti lyhenee ja löysistyy. Lopuksi kiinnitä pompula latvoihin.




Kierrä letti sykerölle ja kiinnitä pinnit. Lopuksi vaan lakkaa päälle. Joskus irrottelen vielä lopuksi hiusosiota, jotta nutturasta saa vielä rennomman.



Ja lopuksi vielä onnellinen asiakas ja kampaaja kittää! Happy, happy, joy, joy!



2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oi onpas ihana kampaus. Itse en koskaan ole oppinut tekemään noita "hienoja" lettejä, pitäisi varmaan katsoa YouTubesta tutoriaaleja, jotenkin tuntuu että siellä voisi sellasia ollakin... :D

Zaicca kirjoitti...

Hieno nuttura!