sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Viikonloppu nuoruudestani

Taas alkaa sitten viikonloppu olemaan ohi ja huomenna taas innokkaana kouluun. Onneksi ei sentään tarvitse aikaisin huomenna herätä, kun on ehkä hieman väsymystä viikonlopun jäljiltä. Harvemmin tulee oltua liikkeellä kahtena iltana viikonloppuna ja nyt kun oli vielä perjantaina aamulla koulua ja lauantaina viihteelle jatkettiin suoraan töistä, niin tulee kyllä kunnon yöunet tekemään ihan terää. Mitenhän sitä sitten selviytyy, kun se Riitan varoittelema vanhuus alkaa vajaan parin kuukauden päästä kun 25 vuotta kilahtaa mittariin..? No, murehditaan sitä sitten ja nautitaan tästä nuoruudesta kun sitä on vielä hetki jäljellä :)

Mekko: H&M
Neule: VeroModa
Sukkahousut: Lindex
Laukku: Mango
Kengät: Bianco
Korut: JC, Pull&Bear, H&M

Perjantaina olin viettämässä iltaa Riitan kanssa. Riitta teki herkkuruokaa, jonka jälkeen syötiin laskiaispullaa. Istuskeltiin, kunneltiin musiikkia (Riitta yrittää innostaa minua kuuntelemaan Opethia) ja juoruttiin. Illan ohjelmaan kuului myös tukkatuokio teemalla Nian tukan hyväksikäyttöä blogi tarkoituksiin. Olisi muuten aivan mahtavaa, jos olisi kotona personal kampaaja, niin paljon helpompaa vaan istua ja toinen laittaa tukkaa ja sitten kun siitä tulee vielä hienokin! Listaan voisi ehkä lisätä myös ainakin kokin, siivoojan ja personal trainerin. Millähän sitä rikastuisi? Täytyy varmaan mennä lauantaina tekemään lotto.. Alunperin ei ollut tarkoitus lähteä ulos, mutta päätettiin sitten kuitenkin lähteä Helsingin yöelämään parille. Ennen lähtöä piti tietysti nappailla kuvia.

Tadaa: Minä

Meidän täytyisi varmaan Riitan kanssa molempien harkita vakavasti mallinuran aloittamista, kun onnistutaan näemmä aina täydellisesti kuvissa. Eli oikeastaan ei taidakaan tuhlata rahoja siihen lottoon, kun tästähän se rikastuttava ura urkenee. Mahtavaa!


Kuvista näkyy huonosti, mutta jalassa oli uudet nilkkurit. Pakotin siis Riitankin loihtimaan itselleen lisäpituutta, kun vähän kuitenkin vielä mietitytti oma pituus uusien kenkien kanssa :) Hieman pelotti muuten kipsutella tuolla liukkaalla ja epätasaisella maalla, kun ei ole tosiaan pitkiin aikoihin tullut korkoja pidettyä. Lisä jännitystä tuli kun piti ottaa muutamia juoksuaskelia, että ehdittiin ratikkaan. Oli muuten aika omituista, kun ei kerrankin ollut itse se nopein kävelijä. Yleensä saan kuulla suhteellisen säännöllisesti valituksia siitä, miten kävelen liian nopeasti. Eli ratkaisu ongelmaan: korot.

Saatiin houkuteltua Riitan poikaystäväkin pitämään meille seuraa ja suunnattiin pienimuotoiselle kuppilakierrokselle, ensin Prahaan ja sieltä Baseen. Oli tosi kivaa kyllä, olisi melkein voinut viihtyä pidempäänkin mutta lauantain työpäivä ja sen jälkeiset kemut valitettavasti pakottivat poistumaan takavasemmalle jotakuinkin ihmisten aikoihin. Olen kyllä ihan sitä mieltä, että meidän täytyy alkaa käymään baareissa säännöllisesti Riitan kanssa. Ihan siis research-mielessä vain tietysti.. Hieman huonosti itseasiassa edes tiedän hyviä paikkoja, missä kannattaisi käydä. Eli pakko siis alkaa selvittämään, koska itseähän pitää aina sivistää :)


Seurani koettiin hieman väsyttävänä ja myös minä olin erittäin innostunut..

Lauantain ohjelmassa oli sitten entisen työporukan kanssa illan viettämistä. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa vanhoja työkavereita, viimeksi ollaan oltu yhdessä joskus yli kaksi vuotta sitten. Päivitettiin siis kuulumisia, syötiin ja juotiin. Muutamat meistä lähti sitten vielä jatkamaan Bar Looseen. Sovittiin siinä yhden kaverin kanssa, että täytyy mennä kahville joku päivä. Ihmeteltiin miten sitä ei ollut pidetty yhteyttä, toivottavasti tähän tulee nyt muutos :) Loppuillasta kävin sitten vielä Lostarissa pyörähtämässä, kun kaveri alkoi tekemään lähtöä Loosesta. Ihana asua täällä metsän keskellä minne ei ihan mihin aikaan tahansa matkusteta, opiskelija budjetilla ainakaan..

Kaikenkaikkiaan siis ihana viikonloppu, bonuksena vielä hyvin väsytetty koira. Daro on vain nukkunut siitä lähtien kun palasin sitä hoidosta hakemasta..

Ei kommentteja: