torstai 10. maaliskuuta 2011

Wind of Change

Nyt tuli aivan mahdoton tyylin-uudistus-tarve-pakko-kiukku. Raahauduin päiväunien jälkeen koneelle katselemaan ihmisten asukuvia ja kateus iski. Tekisi mieli penkoa koko vaatekaappi ympäri ja käydä ostamassa miljoonasti uusia vaatteita. Pari ongelmaa vain: 1. Millä rahalla niitä vaatteita oli tarkoitus ostaa? 2. Jos kiskon kaikki vaatteet kaapista ja alan miettiä niitä asuja, niin haluan varmasti vielä tulisemmin sinne kaupoille. Eikä tämä puolikuntoinen olo ainakaan auta missään toimintaa vaativissa tehtävissä.


A. F. Vandervorst, Doo.Ri, Helmut Lang, Bottega Veneta, Alberta Ferretti, Antonio Berardi
style.com

Tosin oikeastikin voisi kyllä käydä tuota vaatevarastoa läpi, jos saisi kirpparipinoa kasvatettua vielä lisää ja saisi vihdoin muuton jäljiltä (muutto oli siis kohta vuosi sitten) siivottua sen toimivammaksi. Tällä hetkellä tankotila on siis lähinnä takkien valtaamana ja henkarisäilytystä vaativat vaatteet on viikattuna hyllyille, eli niitä ei voi koskaan käyttää kun kiireessä vaatteita valitessa ei ole aikaa alkaa niitä silittämään.

Olen nyt talven ja lämpimienvaatteiden jäljiltä aivan valmis tyylin päivitykseen. Kivat kengät niiden lämpimien tilalle, kiva takki sen käytännöllisen parkan tilalle, kevyttä, ohutta ja laskeutuvaa paksun kerrospukeutumisen sijasta.. Olen vain aivan liian mukavuuden haluinen ja viluinen, eli jos ulkona on yhtään viileä, voittaa lämpöisyys ulkonäön aivan liian helposti. Varsinkin kun yleensä kotoa tulee poistuttua vain kouluun (yleensä vielä aivan liian aikaisin aamulla), ei vain jaksa miettiä sen enempää mitä päälle laittaa, hiuksia ei ainakaan laiteta, meikistä puhumattakaan. No, ehkä koulun loppuminen ja töiden alkaminen muuttaa tämän ihan automaattisesti..? Pliiiis..

Jos rakentaisin vaikkapa tyylikollaasia, niin olisi sitten helpompi käydä niitä vaatteitakin läpi. Voidaanko Ritu pitää vaatekaapin-aarteet-etsintä-päivä joku kerta? Tehtäisiin kunnon sotasuunnitelma, niin että me oltaisiin tästä lähin aina übernättejä..?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en usko, että yhtälö, raahaudun kouluun klo.8 ja näytän nätiltä, on mahdollinen. Mutta toki aarteenetsintä ja sotasuunnitelmat kuulostavat hyvälle! Pitäisi myös löytää itsestään tsemppiä, että jaksaisi joku viikonloppu nyt vihdoin ja viimein mennä myymään kirpparille vaatteita.