perjantai 25. maaliskuuta 2011

Kevät?

Mikä vuodenaika nyt siis pitäisi olla? On ihan kiitettävästi muuttunut ilma tänään. Aamupäivällä paistoi ensin kauniisti keväinen aurinko, hetken päästä tuli lunta vaakatasossa ja äsken alkoi ropisemaan rakeita ikkunalaudalle. Eikö se kevät meinaakaan tulla? Olisin oikein iloinen jos alkaisivat ilmat nyt oikeasti lämmetä ja aurinko paistaisi niinkuin keväällä kuuluu..



No, oli säät mitä tahansa niin tänään oli tosi hyvä päivä! Sain omaksi (ja varmasti myös muiden) yllätykseksi tehtyä enemmän kouluhommia, kuin olin edes suunnitellut, paljon siis jopa. Töissäkin oli kivaa. Nyt on jotenkin (varmaan tuon "kevään" ja auringon ansiosta) todella paljon enemmän energiaa kuin kuukausiin. Olin todella hyvällä päällä kun lähdin töistä ja kanssa matkustajat bussissa varmaan miettivät olenko joku suljetultaosastolta karannut, kun hymyilin itsekseni varmaan koko matkan..


Olen tässä muuten nyt omassa vaatekaapin-päivitys-intoiluissani kirjoitellut aiheesta vähän blogitekstejäkin. Jos saan kuvituksen kuntoon niin tarkoitus olisi julkaista ensimmäinen teksti huomenna. Mistä tämmöinen energiapiikki oikein tuli? Myöntääkö joku piikittäneensä muhun jotain vitamiinipistoksia, kun olen ollut nukkumassa? No, aivan sama, parempi näin :)

Ei kommentteja: